Producten - Diensten

GEKOMO levert:

Finstral kunststof en aluminium kozijnen


Gadera inzethorren en plisse vouwhordeuren


Sunpoint zonwering


Keralit gevelpanelen en dakrandpanelen


Montage en montagetarieven van GEKOMO

Renovatie

Klik op bovenstaande foto voor de montagetarieven van GEKOMO


Renovaties uitgevoerd door GEKOMO.

Werkwijze: Uw perfect uitgevoerde renovatie vanaf 1e contact tot en met de oplevering:
* Het 1e contact, kan ontstaan naar aanleiding van een bouwbeurs, het bezoek aan onze website, of naar aanleiding van een contact bij een tevreden klant van ons.
* Tijdens het 1e contact inventariseren wij uw wensen en aan de hand daarvan volgt een afspraak voor een kozijnopname terplekke bij u thuis.
* Tijdens die opname brengen wij alle oude kozijnen en gevelelementen in kaart, wij meten alle kozijnen op, maken er foto's van, bekijken de binnenkant en de buitenkant kritisch op verborgen gebreken en leggen deze gegevens vast. We bespreken alle wensen van u, zoals kleuren, indeling enz. van de kozijnen, welk hang en sluitwerk, welk glas zodat de offerte precies afgestemd kan worden op uw wensen. Deze opname neemt al gauw 1,5 uur tijd in beslag.
* Na de opname ter plekke bij u thuis, ontvangt u van ons een volledig uitgewerkte offerte/opdrachtbevestiging met duidelijke teksten en voorwaarden, de prijzen worden in de offerte gespecificeerd conform afspraak, alle kozijnen worden op een kozijnoverzicht uitgeprint. U krijgt de offerte altijd in 2-voud, zodat u er 1 kunt terugsturen naar ons, wanneer u besluit om met ons in zee te gaan. Onze voorkeur gaat er naar uit om de offerte bij u te brengen zodat wij deze kunnen toelichten.
* Tijdens de offerte bespreking gaan wij verder in detail alle kozijnen behandelen en aan de hand daarvan volgt een definitief akkoord.
* Na opdracht, meten wij alle kozijnen definitief in met een digitaal meetapparaat, wordt de renovatie week of dag vastgelegd, en worden de kozijnen en alle overige materialen welke nodig zijn voor uw perfecte renovatie door ons besteld.
* 1 week voor de geplande renovatie krijgen wij alle producten binnen en nemen wij met u contact op, en wordt de definitieve startdatum en tijd besproken, in het bijzonder bij kozijnvervanging houden wij goed de weersvoorspellingen in de gaten.
* Dan komt het spannende moment dat wij met 2-3 of 4 monteurs bij u komen om uw woning te verfraaien. 1 monteur gaat de oude kozijnen er uithalen, 1 monteur gaat de nieuwe kozijnen voorbereiden en 1 monteur zorgt voor het afvoeren van de oude kozijnen en aanvoeren van de nieuwe kozijnen, na het verwijderen van het oude kozijn brengt 1 monteur het stelkozijn aan, op de plek van het oude kozijn, (dit is het geraamte waar het nieuwe kozijn op gemonteerd wordt van 15 mm dik regelwerk), daarna wordt het nieuwe kozijn in het stelkozijn gemonteerd, plaatsen wij ramen en komt het glas erin, de binnenkant wordt met kunststof plinten afgewerkt en het kozijn wordt schoongemaakt. Als wij alle kozijnen hebben vervangen en alles netjes hebben opgeruimd en schoongemaakt, is uw woning onherkenbaar verfraaid.
* Na 3-4 weken, komt 1 monteur alles nog een keer nalopen en controleren, en is uw woning door ons opgeleverd.

Nieuwbouw uitgevoerd door GEKOMO.

Het bouwen van een woning is voor veel opdrachtgevers een spannende tijd, er komt veel op U af, U moet heel veel regelen en beslissen. Laat U door GEKOMO adviseren om tot de juiste beslissingen te komen. Samen met Uw aannemer/bouwbedrijf maken we van Uw huis een functioneel thuis.

Indien U als aannemer/bouwbedrijf het vertrouwen hebt om een woning voor een opdrachtgever te mogen bouwen, dan komt er heel veel op U af, GEKOMO kan het U dan heel makkelijk maken. Laat ons met Uw opdrachtgever tot overeenstemming komen en geef ons het vertrouwen om dit daadwerkelijk tot een goed einde te brengen. Uiteraard houden wij met U rekening.

Achterdeur

GEKOMO
Dhr. William Geerdink
Telefoon: 0545-221618
Mobiel: 06-53792393 www.gekomo.nl info@gekomo.nl
KvK-nr.: 51015242
BTW-nr.: NL001388299B49


Vraag direct gratis advies of een offerte van Gekomo aan!